BROC Total Company Scan.


Dit instrument heeft de BROC ontworpen om in relatief korte tijd een goede analyse te maken van je bedrijf. In een persoonlijk interview screent een Broc-coach je bedrijf op:

  • algemene ondernemers- en groeicompetenties
  • marketing en verkoop
  • financieel beheer
  • bedrijfsorganisatie
  • strategie

De BROC haalt meer uit uw onderneming, juist in 2018! 

Een BROC Businessadviseur  bezoekt je op kantoor en houdt een uitgebreid interview.  De basis van het interview is gevormd door 90 vastgestelde essentiële aspecten die nodig zijn voor een gezonde bedrijfsvoering, voortkomend uit de praktijk en theoretische relevantie. Duur en diepgang van het interview is afhankelijk van de complexiteit van je bedrijf. De BROC-adviseur laat zich daarbij ook graag rondleiden door het bedrijf, of de werkplaats.

De BROC-adviseur werkt op kantoor zijn aantekeningen uit en stelt een beknopt maar duidelijk rapport op. Dit rapport geeft per onderdeel een analyse van jouw bedrijfssituatie zowel visueel (met parameters), als tekstueel. Je ziet hoe je score is, wat de verbeterpunten zijn en… heel belangrijk: hoe je dat kunt verbeteren.

Het rapport en advies zijn maatwerk en helemaal toegesneden op jouw eigen situatie en jouw bedrijf.
De BROC-adviseur bespreekt het rapport, de aanbevelingen, actie- en verbeterpunten met als ultiem doel een verbetering van het bedrijfsresultaat.

De vanaf prijs voor deze BROC Total Company Scan bedraagt € 795,00* excl.21% BTW. Start u ook 2018 met een  duidelijk beeld en koersbepaling van uw organisatie? Vraag naar onze speciale actie* (of verras een van uw relaties met nieuw inzicht en meer profit).

Wil je weten wat de bedrijfsanalyse voor jou kan betekenen? Maak gebruik van onze ervaring en expertise en kijk op www.totalcompanyscan.nl of mail uw contactgegevens naar info@bvbroc.nl